En skön sommar önskar jag er!

  • On 23 mars, 2015 ·
  • By ·

2016-05-09

Efter en fullspäckad höst med både julmusikalen ”Jakten på Juleskurken” och ”Cabary kommenterar” har våren varit mycket lugn!

I sommar ska jag gästa Molkoms folkhögskola och vara kursledare på deras sommarkurs ”Läger för unga skådespelare”. Lägret vänder sig till dig som är 13-19 år och man kan fortfarande anmäla för kursen är inte full än. Gå in på molkom.nu, klicka på våra utbildningar och sen sommarkurser, så hittar ni snart rätt.

Redan nu ligger vi även i startgroperna för årets Cabary! Konstnärliga teamet håller så sakteliga på att formas; regi står undertecknad för, scenograf är Erika Öhman, ljuddesigner Håkan Olofsson och ljusdesigner Andreas Ekbåge, allt under producent Sara Vintfjärds vakande öga.

Fotograf: Andreas Ekbåge

Fotograf: Andreas Ekbåge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hösten har dragit igång med full fart!

Vi har haft terminsstart på Geijerskolan på Musikteaterlinjen där jag är kursledare med 17 deltagare! Känns väldigt bra! Vi hade en lyckad lärarkonsert igår med inslag i flera genrer, som bossa, blues, jazz, musikal, rock, folkmusik och lite Frödingdikter på det! Härlig blandning!

På söndag är det kollationering för ”Jakten på Juleskurken”, som föreningen DRAMAq producerar. Vi gör samarbeten både med Geijerskolans musikteaterlinje och Sundstagymnasiets danslinje åk 3. Det blir många klappmakare som jobbar i Tomtens verkstad den här gången! Premiär 21 november på Sundstaaulan.

Släpp mig fri 2013

 

 

 

 

 

Snart går även startskottet för årets Cabary; nämligen Cabary kommenterar! Premiär 31 december på Scalateatern!

Många järn i elden är bra att ha! Hoppas vi ses på en teater i höst!